Hamburg 1940. El soldat Matthäus va cap al front donant ànims i valor a la seva muller i a la seva filla, que van a acomiadar-lo a l’estació de tren. Johannes està convençut de que tornarà, però, quatre anys més tard, la realitat és ben diferent. Es troba amb el seu escamot en el front oriental, a prop de la frontera entre Rússia i Estònia. Allí, tot i haver perdut pràcticament tota la confiança i credibilitat en el Führer, els homes viuen intensament cada moment, sense oblidar que els seus enemics, armats d’un caràcter estoic i sotmesos a la terrible pressió Stalinista, són temibles, capaços de fer-los la vida impossible tot i pagant un altíssim preu en baixes.

El vols !?


Exèrcit Roig:

La soldat franctiradora Masha, coneguda entre els seus camarades per la seva sang freda, la seva determinació en combat i la seva resignació envers tot el que no sigui lluitar, rep, junt amb els seus companys, la missió de fer la vida impossible als alemanys en un nou sector. Ella i el seu grup, franctiradors tots ja curtits per nombroses missions, es dedicaran a atacar als alemanys per on menys s’ho esperen, amb l’objectiu, no només de reduir el número d’homes, sinó també de minar la moral. El grup es veurà reforçat per la Katya, una jove tiradora que ha acudit a la crida feta per Stalin, de caràcter encara jovial i optimista, farà trontollar la percepció del món que s’estava creant en la ment de la Masha.


Wehrmacht:

El sergent Hilgendag ressalta per manar un escamot que ha aconseguit sortir de tots els merders en què s’ha ficat. Ell i els seus homes, veterans aguerrits i condecorats, són els homes més venerats de la companyia. Quan en un sector de la ciutat un grup de tiradors russos comença a causar problemes i a atemorir als soldats, en Hilgendag i els seus homes són enviats per intentar silenciar als molestos russos. Per aquesta tasca compta entre els seus soldats amb un franctirador, Johannes Matthaus, amb el que confiarà per, junt amb la resta, poder acomplir la missió en la caòtica ciutat.Made by MCV