Benvinguts a la meva pàgina !

Sóc en Jun i sóc dibuixant.

Nascut a Barcelona, treballo per aconseguir l'objectiu de pencar d´allò que m´agrada, tocant totes les branques que em surten. És per això que, igual que molts companys, he anat combinant feines de diferents camps: des d'alguna portada de llibre, feines per a webs d´empreses a nivell gràfic, fins a storyboards per a pel·lícules, que ha sigut fins ara la meva feina més estable. En els moments lliures treballo en les meves pròpies novel·les gràfiques editades per La Cúpula ( Frau Tovarich publicada el 2009, ara mateix treballo en la continuació: Lili Marleen).

Algunes de les pel·lícules en què he treballat són la saga de REC ( parts 2, 3 i 4 ), Mientras duermes, A 3 metros sobre el cielo, Tengo ganas de ti, Floquet de Neu, Los últimos días, Herois, Frágiles, Los ojos de Julia i La Caja Kovak, entre d'altres.

Treballo amb una base de tècnica manual, el llapis, perquè m´agrada la idea de tenir tot el que necessito per dibuixar -un llapis i un paper- allà on sigui. També, en certa manera, oposo una lleugera resistència a l´avanç tecnològic i a les no menyspreables possibilitats plàstiques que pot aportar un ordinador ben equipat. Això no vol dir que em situi en contra, ni molt menys, però penso que la base del dibuix segueixen sent els guixots sobre un paper matxacat.

Actualment estic a la ciutat d'Osaka on em vaig obrint camí mentre continuo amb la meva novel.la i dono algunes classes de castellà.

Made by MCV